» Lukk
» Velg
» Lukk
» Velg
Om Skjortefabrikken


VELKOMMEN TIL SKJORTEFABRIKKEN

Vi forsyner Norge med fine og velsittende skjorter til overkommelige
priser.

Vi her på skjortefabrikken mener at du er unik, og på samme måte burde også skjorten din være det! Hos oss får du muligheten til å designe din egen skjorte, og i etterkant syr vi den for deg etter de mål og ønsker du har opplyst.

Men som vi alle vet er det jo først når man har på seg skjorten at man vet om man er fornøyd eller ikke. Så prøv skjorten og fortell oss hva du synes. Og så skal vi sørge for at du blir fornøyd.

Vårt mål er at en skjorte av høy kvalitet ikke skal trenge å koste mer enn 500 kr, uansett hva slags stoff og design du velger. Våre skjorter koster i utgangspunktet bare 395kr, en uslåelig pris for en skjorte i egyptisk bomull.

Hvordan gjør vi det?


Stoffet og sømmen er det viktigste når man skal lage en bra skjorte. Vi har derfor valgt å arbeide med materiale av egyptisk bomull, eller av tilsvarende høy kvalitet.  Vi samarbeider med en veletablert fabrikk som har spesialisert seg på å sy fasongsydde skjorter etter individulle mål. Bestillingen går direkte til fabrikken der produksjonen skjer etter alle gjeldende kvalitetsta
ndarer.

Hvordan kan vi tilby deg en såpass bra pris?

Andre skjorter selges igjennom større kjedebutikker med mye personell og mange andre utgiftsposter. Skjortefabrikken sløyfer dette. Ingen dyre butikker, ingen selgere.  Slik kan vi heller rette all vår energi på design og kvalitet, og fremdeles klare å holde prisene lave.